Oplaadbare bouwlamp

In kwaliteit en lichtsterkte kan de led bouwlamp zich inmiddels al een tijdje met de halogeenlamp meten. Maar wat als je een bouwlamp als werkverlichting nodig hebt op een plek waar geen stopcontact of andere stroombron is? Dan is gebruik maken van een oplaadbare bouwlamp een uitstekende optie. Onze oplaadbare led bouwlampen zijn uitgerust met een accu waarmee ze na het opladen drie tot vijf uur kunnen blijven branden, afhankelijk van welke accu led bouwlamp u precies bestelt. En omdat ledlampen een stuk minder energie verbruiken dan alle andere soorten lampen die in de bouw gebruikt worden, zijn deze oplaadbare bouwlampen een duurzame keuze die minimaal 40.000 branduren blijven werken. Meer dan genoeg om een groot aantal bouwprojecten mee af te ronden.

Voordelen van een oplaadbare led bouwlamp

Het energiezuinige karakter van ledverlichting is een belangrijke reden waarom de interesse in led werkverlichting de laatste jaren enorm is toegenomen. Een 1000 watt bouwlamp is niet langer nodig om voldoende licht op uw werk te kunnen schijnen. Omdat alle accu led bouwlampen in onze webshop een kleurtemperatuur van 6000 Kelvin (daglicht) hebben, kunt u ook gewoon voor een bouwlamp met een veel lager wattage kiezen. Aan een 50 watt led bouwlamp heeft u meer dan genoeg. We hebben echter ook zuinige modellen van 10, 20 en 30 watt in ons assortiment. Op de lange termijn zal het gebruik van een led bouwlamp u dus een enorme kostenbesparing opleveren. Zeker als u ze vergelijkt met halogeenbouwlampen; de besparing ten opzichte van halogeenlampen kan oplopen tot maar liefst 90 procent.

Ook als u klaar bent met uw werkzaamheden merkt u meteen een belangrijk verschil tussen een led bouwlamp en een halogeenlamp. Bij de laatste soort bouwlamp loopt het opruimen altijd wat vertraging op, omdat u moet wachten totdat de lamp afgekoeld is. Pakt u deze meteen op, dan verbrandt u uw handen. Dat probleem is er bij een led bouwlamp niet. Door de techniek die in led schijnwerpers gebruikt wordt – onze oplaadbare bouwlampen zijn allemaal uitgerust met een Epistar COB led chip – wordt een led bouwlamp niet heet en heeft hij ook geen opwarmtijd. De lichtsterkte is dus meteen in orde als u de lamp inschakelt. En dat is wel zo handig als u bij uw werk met een bepaalde tijdsdruk te maken heeft.

Hoe laad ik mijn bouwlamp op?

Voor onze oplaadbare bouwlampen hoeft u niet op zoek te gaan naar de bijbehorende adapter. Bestelt u uw accu led bouwlamp bij ons, dan krijgt u de oplaadadapter erbij. Met behulp van deze opladers kunt u na een laadtijd van drie à vijf uur aan de slag met uw bouwlamp. Bestelt u een van onze 10- of 20 watt bouwlampen? Dan kunt u uw bouwlampen zelfs onderweg opladen, want wij sturen dan een 12 V autolader met uw bestelling mee. In ons productoverzicht is het zelfs mogelijk de bouwlampen te filteren op oplaadtijd en de daaropvolgende werkingstijd. Op die manier kunt u een keuze maken die zo goed mogelijk op uw werkschema aansluit.

Onze oplaadbare bouwlampen kunnen uiteraard zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bouwactiviteiten vinden immers niet altijd plaats op plekken waar u een dak boven het hoofd heeft. De stevige behuizing van de led werkverlichting is waterdicht en dus kunt u uw led schijnwerper buiten gebruiken zonder zich druk te maken om defecten en elektrocutie. En omdat u niet altijd van de grond af omhoog wilt schijnen, kunt u bij ons ook verschillende oplaadbare led bouwlampen op statieven bestellen. Al onze 10, 20 en 30 watt bouwlampen zijn per één of twee stuks op een eenvoudig verstelbaar telescoopstatief met grondsteun verkrijgbaar. Als u kiest voor een versie met twee lampen, krijgt u daar natuurlijk ook twee 230 V netspanningsadapters bij, zodat u de geïntegreerde accu’s van de lampen tegelijkertijd kunt opladen. Natuurlijk kunt u de adapter ook gebruiken om de lampen continu te laten branden.

Online oplaadbare bouwlampen bestellen

Met een oplaadbare bouwlamp hoeft u niet meer binnen een paar meter in de buurt van een vaste stroomaansluiting te blijven en kunt u urenlang op afstand werken. Bovendien gaan onze oplaadbare bouwlampen niet snel kapot, waardoor ze uitstekend geschikt zijn om op een bouwplaats te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om deze oplaadbare bouwlampen voor andere doeleinden te gebruiken, zoals het verlichten van gevels, magazijnen, parkeerplaatsen en reclameborden, maar daarvoor is het aan te raden om andere ledlampen te gebruiken. Niet alleen omdat deze op het lichtnet aangesloten kunnen worden en de tijd dat de lampen zullen branden daardoor niet beperkt is, maar ook omdat de opties met betrekking tot lichtkleur dan talrijker zijn. Bouwlampen vragen om daglicht, zodat het werk goed te zien is, maar voor de sfeer kan warm licht (3000 Kelvin) meer indruk maken. Koud licht (4000 Kelvin) werkt dan weer goed om iets duidelijk te laten zien.

Fifty Commerce volgt al jaren de ontwikkelingen op de ledverlichtingsmarkt en weet daarom wat een ledlamp goed maakt. De ledlampen die wij in onze webshop verkopen worden gekenmerkt door een laag verbruik, een grote verscheidenheid in kleuren, kwalitatief hoogwaardige drivers, de meest actuele ledchips en een robuuste, stabiele behuizing. Voor dezelfde hoeveelheid licht waar u veel minder energiekosten aan kwijt bent is een led bouwlamp daarom de ideale keuze. Ook vindt u hier led schijnwerpers met een bewegingssensor, die u bijvoorbeeld als beveiligingsverlichting kunt gebruiken, accessoires en RGB ledlampen, die van kleur kunnen veranderen en daarmee een breed scala aan verschillende sferen in huis kunnen brengen.