Bouwlamp op accu

Een bouwlamp op accu is een bijzonder handige manier om je werk bij te lichten als je op een plek werkt waar geen stroomaansluiting voorhanden is. En omdat ledverlichting bijzonder energiezuinig is, kan een volle accu langer mee dan bij veel andere soorten licht. Juist in de bouw is een oplaadbare bouwlamp prettig, omdat bij nieuwbouwprojecten of werkzaamheden in buitengebieden de stroomvoorziening nog niet altijd geregeld is. En met een led bouwlamp op accu kun je ervan uitgaan dat je langer je werk kunt verlichten dan met een ouderwetse halogeen bouwlamp. In energieverbruik kan dit tot wel zo’n 90 procent schelen. En dat terwijl de hoeveelheid licht niets te wensen overlaat. Onze led bouwlampen met ingebouwde accu hebben namelijk een lichtkleur van 6000 Kelvin, oftewel daglicht, de ideale lichtkleur om bij te werken.

Wat kun je verwachten van een led bouwlamp met accu?

Alle accu led bouwlampen in de webshop van led-bouwlamp.net zijn uitgerust met een Epistar COB led chip en een kwalitatieve driver. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze led bouwlampen met ingebouwde accu minstens 40.000 uur zullen blijven branden. Natuurlijk doen ze dat niet aan één stuk door; nadat ze drie tot vijf uur gebrand hebben, moeten de accu’s weer opgeladen worden. Daar hoeft u niet nog een aparte oplader voor te zoeken. Alle oplaadbare led bouwlampen uit onze webshop worden namelijk bij u thuis of op het werk geleverd met de bijbehorende netspanningsadapter. Heb je led werkverlichting van 10 of 20 watt bij ons besteld? Dan krijg je van ons naast de adapter ook een 12 V autolader met uw werklamp meegestuurd. Zo kun je nog lang door met je bouwlamp.

Bij het ontwerp van onze led bouwlampen op accu is natuurlijk rekening gehouden met het feit dat bouwlampen vaak buiten gebruikt worden. Je wilt natuurlijk wel dat je werkverlichting het blijft doen als het buiten regent en daarom kun je erop vertrouwen dat de stevige behuizing van onze bouwlampen volledig waterdicht is. De bouwlampen zijn dus zowel binnen als buiten te gebruiken. Onze led bouwlampen met accu zijn makkelijk te kantelen of draaien met hun verstelbare beugel, maar het kan uiteraard voorkomen dat je op grote hoogte moet bijschijnen. In dat geval kun je bij ons ook bouwlampen op een statief kopen. Het statief is in alle gevallen een telescoopstatief met een hoogte van 95 centimeter tot 1,56 meter. De statieven zijn makkelijk in en uit te schuiven. We hebben zelfs led bouwlampen in de aanbieding die met twee stuks op een statief zitten.

Besparen met een led bouwlamp

Het grootste voordeel aan een led bouwlamp is dat je op verschillende manieren bespaart. Het lagere verbruik is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Vroeger stond de spaarlamp te boek als de meest energiezuinige optie, maar een ledlamp zal langer branden en minder stroom verbruiken. Een ledlamp verbruikt minder dan 15 procent van de hoeveelheid stroom die een ouderwetse gloeilamp nodig heeft. Vergeleken met een halogeenlamp, die vanwege hun grote hoeveelheid licht van oudsher veel in de bouw gebruikt worden, is een gloeilamp tussen de 80 en de 90 procent zuiniger. En zeg nu zelf: waarom zou je een bouwlamp van 1000 watt bestellen als je met onze led bouwlampen van 10, 20 of 30 watt meer dan genoeg licht hebt om mee te werken?

Dat is niet het enige voordeel dat led schijnwerpers met zich meebrengen. Iedereen die wel eens met een halogeenlamp gewerkt heeft kent wel een van de grootste nadelen: nadat hij een tijdje geschenen heeft, is hij bloedheet. Met een led bouwlamp heb je hier geen last van. Die kun je na het werk meteen oppakken. En als hij leeg is kun je de accu meteen opladen. Verder hebben led bouwlampen geen opwarmtijd. Wanneer je ze inschakelt, zullen ze meteen op volledige lichtsterkte opereren. Als je twee led bouwlampen met accu mee hebt genomen omdat je ze langer dan vijf uur nodig hebt, kun je na het wisselen meteen door. Je hoeft niet te wachten tot de oplaadbare led bouwlamp evenveel licht geeft als zijn voorganger.

Andere soorten led bouwlampen

Ben je op zoek naar een oplaadbare bouwlamp, omdat er in de buurt van jouw werkplek geen stroombron is? Maak dan een keuze die goed is voor het milieu én de financiën en ga voor een led bouwlamp met ingebouwde accu. Onze led bouwlampen zijn net zo bruikbaar als andere types werkverlichting, maar ze zullen aanzienlijk minder stroom verbruiken dan traditionele bouwlampen. Of je nu een exemplaar nodig hebt om op de grond neer te zetten of een bouwlamp op een statief om hoger te kunnen werken; bij led-bouwlamp.net vind je een oplossing die bij jouw wensen past. Dan kun je je werk veilig en prettig uitvoeren.

Is er wel een mogelijkheid om je bouwlamp op het elektriciteitsnet aan te sluiten? Dan zou je ook eens tussen onze professionele led bouwlampen kunnen kijken. Deze kunnen in het stopcontact en zullen dan net zo weinig stoom verbruiken als onze led bouwlampen met accu. Bij deze lampen heeft u zelfs de keuze uit verschillende lichtsterktes. Voor werkzaamheden in de bouw heb je natuurlijk baat bij zoveel mogelijk licht, maar dat wordt voor andere toepassingen vaak weinig sfeervol gevonden. Daarom kun je bij onze andere led bouwlampen ook kiezen uit warm wit licht (3000 Kelvin) en koud wit licht (4000 Kelvin). Je kunt bij ons zelfs led bouwlampen met bewegingsmelders bestellen. Deze ledlampen zijn bijvoorbeeld ideaal om als beveiligingsverlichting te gebruiken.