Led looplamp

Niet iedere bouwlamp is ook zomaar als looplamp te gebruiken. Een halogeen bouwlamp wordt bijvoorbeeld veel te heet om op te pakken en systemen met een gloeilamp kunnen ook behoorlijk warm worden. Een led looplamp heeft dit probleem niet, omdat ledlampen nauwelijks warmer worden als ze gebruikt worden. Als u een looplamp nodig heeft, kunt u daarvoor dus makkelijk een van onze kleinere led bouwlampen gebruiken. Onze accu led bouwlampen en bouwlampen met grondstatief hebben bijvoorbeeld een handig handvat, dat het eenvoudig maakt om ze als led looplamp te gebruiken. Zoals bij looplampen gebruikelijk is worden onze led bouwlampen met grondstatief geleverd met een 5 meter lang snoer met stekker en bij de accu led bouwlampen bent u zelfs helemaal niet afhankelijk van de lengte van een snoer.

Voordelen van een led looplamp

Een groot voordeel van led looplampen is dat ze aanzienlijk duurzamer en energiezuiniger zijn dan andere soorten looplampen. Een gloeilamp heeft normaal gesproken bijvoorbeeld maar een levensduur van 1000 branduren, terwijl u er bij de hoogwaardige led looplampen uit onze webshop van uit kunt gaan dat ze meer dan 40.000 uur mee zullen gaan. Aan energiekosten bent u met een led looplamp veel minder kwijt dan een variant met een gloeilamp of spaarlamp. De spaarlamp heeft dan wel een energiezuinige reputatie, maar een led looplamp kan zelfs dan tot zo’n 80 procent minder stroom verbruiken. Bovendien brandt een ledlamp meteen op volle sterkte en hoeft u dus niet te wachten tot de spaarlamp in uw looplamp voldoende opgewarmd is om uw werk goed te kunnen zien.

Led looplamp met snoer of accu

Kiest u voor een ledlamp met grondstatief, dan kunt u de lamp bovendien goed neerzetten wanneer u de plek die u wilt bijlichten bereikt heeft. Dit is bij looplampen niet altijd het geval. Veel modellen hebben een vorm die lastig op de grond te zetten is en het grondstatief van onze led bouwlampen is daar natuurlijk juist uitermate geschikt voor. Ook onze oplaadbare accu led bouwlampen hebben zo’n handig statief. Na het opladen van de bijgeleverde accu kunt u deze lampen afhankelijk van het type dat u besteld heeft drie tot vijf uur blijven gebruiken. Bestelt u een oplaadbare bouwlamp van 10 of 20 watt? Dan krijgt u er zelfs een autolader van 12 volt bij; erg handig voor als u veel onderweg bent.

Breed inzetbare led bouwlampen

Niet iedereen zal het zich realiseren, maar door de grote voordelen van ledverlichting zijn de bouwlampen op led-bouwlamp.net zeer breed inzetbaar. Daardoor zijn sommige van de producten die u in ons assortiment vindt verrassend goed geschikt als led looplamp. Wilt u zeker weten of de led looplamp die u op het oog heeft geschikt is voor hoe u hem wilt toepassen? Dan staat onze deskundige klantenservice natuurlijk altijd voor u klaar.