Betaalinformatie

Bij Fifty Commerce kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk op verschillende manieren betalen. Alle betalingen zijn SSL versleuteld, dit houdt in dat wanneer u uw bestelling invoert en betaalt, de verbinding tussen uw computer en onze server is beveiligd en gegevens versleuteld verzonden worden. U kunt de SSL verbinding herkennen aan de groene balk in uw browser.

Stappen in bestellen
Betaalopties

Betalen met iDeal (Nederland)
Met iDeal betaalt u uw bestelling middels de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw bank. Het voordeel van iDeal is dat wij de betaling direct kunnen controleren en daardoor snel uw bestelling kunnen verpakken en verzenden.

Betalen met Creditcard (Nederland, België en Duitsland) 
U kunt uw bestelling middels uw Creditcard betalen, wij accepteren Maestro, Mastercard en Visa. Bij betaling kiest u eerst voor het type creditcard en vult u vervolgens het creditcardnummer, de vervaldatum en CID/CVC code in. De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij opgestuurd en bij een succesvolle betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.

Betalen met PayPal (Nederland, België en Duitsland)
Paypal is een online betaaldienst. Om met PayPal te kunnen betalen dient u eerst een account aan te maken en vervolgens een bankrekening of Creditcard aan uw account toe te voegen. Na het aanmaken van een PayPal account kunt u PayPal selecteren als betaalmethode en inloggen op uw PayPal account en de betaling bevestigen. Bij een succesvolle betaling kan uw direct worden verpakt en verzonden.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en België)
AfterPay voert voor Fifty Commerce het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App reget u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij Fifty Commerce achteraf betalen tot een bedrag van €300,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Vooruitbetalen middels factuur (Nederland, België en Duitsland)
Bij deze betaalmethode kunt u uw bestelling vooraf per bank voldoen aan de hand van de door ons verstuurde factuur. Zodra de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening wordt uw bestelling verzonden. De verwerkingstijd na overschrijving is ongeveer 1 / 2 werkdagen.

Betalen bij bij afhalen
Het is mogelijk uw bestelling contant of per pin te betalen als u deze af komt halen in ons magazijn in Twello (vlakbij Apeldoorn en Deventer). Zodra uw bestelling klaar ligt om af the halen ontvangt u hierover een mail.

Bancontact / Mistercash (België)
Met Mister Cash / Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders eenvoudig en veiling online aankopen doen met hun bankpas. Indien u kiest voor betalen via Mistercash / Bancontact wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mistercash / Bancontact, waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt vervolgens uw (bank)gegevens invullen en de betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afschreven en uw bestelling wordt verwerkt.

Sofort Banking (België & Duitsland)  
Sofort banking is een online betaaldienst en is vooral populair in België en Duitsland. U kunt uw bestelling direct en veilig betalen door middel van online bankieren via uw eigen bank. Indien u kiest voor Sofort banking wordt u doorgeleid naar de beveiligde pagina en kunt u het land waarin u woont aangeven, gevolgd door uw bank en uw rekeningnummer. De online betaling kan verricht worden door middel van de digipas of cardreader en u betaald met uw eigen PIN of TAN code. Het voordeel van Sofort Banking is dat wij de betaling direct kunnen controleren en daardoor snel uw bestelling kunnen verpakken en verzenden.

GiroPay (Duitsland)
Giropay is een veelgebruikte betaalmethode voor Duitse klanten, waarmee u uw bestelling veilig en gemakkelijk kunt betalen door middel van online bankieren via uw eigen bank. Indien u kiest voor Giropay wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina en kunt u uw gegevens invullen en vervolgens de betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afschereven en uw bestelling wordt direct door ons verwerkt.