Bouwlamp op statief

Een bouwlamp op statief maakt het aanzienlijk makkelijker om op een hoogte van boven anderhalve meter te werken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw bouwlamp op de grond te laten staan en hem te draaien, zodat hij naar boven schijnt, maar het licht valt dan toch anders dan wanneer u de bouwlamp recht op het gedeelte waar u werkt laat schijnen. Dan is een bouwlamp op statief een goede oplossing. In onze webshop vindt u verschillende soorten bouwlampen op een telescoopstatief met een uitschuifhoogte van tussen de 95 centimeter en de 1,56 meter. Dat maakt uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger, vooral omdat onze bouwlampen op statief gemakkelijk in- en uit te klappen zijn. Bovendien bespaart u met onze bouwlampen op de energiekosten, want wij leveren alleen led bouwlampen.

Vroeger was het nog ondenkbaar om ledlampen als bouwlampen te gebruiken, omdat hun stralingshoek niet al te groot was en ze daarom geen hele ruimte konden verlichten. De techniek rond ledverlichting heeft de laatste jaren flinke ontwikkelingen doorgemaakt. Hierdoor geeft een led bouwlamp tegenwoordig dezelfde hoeveelheid licht als de welbekende halogeenlamp, terwijl hij daar maar een fractie van de hoeveelheid energie voor nodig heeft. Misschien is het in eerste instantie even schrikken om te zien dat wij geen led bouwlampen op statief met een vermogen van meer dan 50 watt hebben, maar wij beloven u dat dit genoeg is. Ook hebben led bouwlampen over het algemeen een veel langere levensduur dan traditionelere vormen van verlichting, zoals tl-buizen, gloeilampen, halogeenlampen en zelfs spaarlampen. Op de lange termijn ontlast u dus zowel het milieu als uw financiën.

Led bouwlamp op statief: tot wel 90 procent zuiniger

Ledverlichting is tegenwoordig in verschillende kleurtemperaturen beschikbaar. Het feit dat ledverlichting in eerste instantie weinig sfeer had, was ook een van de meest gehoorde klachten toen dit type verlichting net op de markt was. Inmiddels is daar een oplossing voor gevonden in de vorm van led schijnwerpers met warm wit licht (3000 Kelvin). Bij onze led bouwlampen zult u deze echter niet tegenkomen. De kleurtemperaturen koud wit (4000 Kelvin) en daglicht (6000 Kelvin) zijn namelijk veel prettiger om bij te werken. Zeker als u de details van uw werkzaamheden goed wilt zien. Bent u voor de sfeervolle verlichting van een ruimte of een gevel op zoek naar led schijnwerpers met een andere kleur? Dan kunt bij onze RGB led bouwlampen of onze COB led bouwlampen meer opties vinden.

Het lage stroomverbruik van een led bouwlamp is een groot voordeel ten opzichte van oudere soorten bouwlampen. Vergeleken met een halogeenlamp kan de besparing tot wel 90 procent oplopen. Zelfs ten opzichte van HQI bouwlampen is een led bouwlamp meer dan 70 procent zuiniger. Maar dat is niet het enige. De opwarmtijd die sommige types verlichting hebben, heeft een ledlamp niet. Binnen een seconde is een led bouwlamp op volle lichtsterkte, wat bij onze led bouwlampen op statief varieert van 750 lumen tot maar liefst 4000 lumen. Ook hoeft u geen tijd te reserveren om een led bouwlamp af te laten koelen voor u hem opbergt. In tegenstelling tot halogeenlampen worden led bouwlampen namelijk niet heet. Als u na uw werkzaamheden snel wilt opruimen, is dat dus geen enkel probleem met deze lampen.

Bouwlampen op statief met stekker of accu

Omdat bouwlampen bij uitstek lampen zijn die buiten gebruikt worden, hebben wij alleen led bouwlampen in ons assortiment die stofdicht en waterdicht (IP65) zijn. Ze zijn uitgerust met gehard glas en een poedercoating, zodat ze eventuele zware weersomstandigheden moeiteloos kunnen trotseren. Zo kunt u onze bouwlampen net zo gemakkelijk binnen als buiten gebruiken. Ook aan de stroomvoorziening is gedacht. Wanneer u uw led bouwlamp op statief bij ons bestelt, leveren wij daar een snoer van 5 meter met stekker bij. Is er geen stopcontact in de buurt? Dan kunt u bij ons ook verschillende accu led bouwlampen op statief bestellen. Deze zitten met één of twee stuks op het telescoopstatief gemonteerd en zullen na het opladen drie tot vijf uur hun licht over uw werk laten schijnen.

Naar een oplader voor deze accu led bouwlampen op statief hoeft u zich natuurlijk niet een ongeluk te zoeken. Iedereen die zijn oplaadbare bouwlamp bij ons bestelt, krijgt de bijbehorende 230 V netspanningsadapter daar gewoon bij. De modellen met een vermogen van 10 en 20 watt krijgen er zelfs een autolader van 12 V bij, zodat de accu ook wanneer u en route bent opgeladen kan worden. Afhankelijk van het model hebben de accu’s tussen de drie en de vijf uur nodig om volledig op te laten. Heeft u een statief besteld waar twee led bouwlampen op gemonteerd zijn? Dan krijgt u daar uiteraard twee opladers bij, zodat u ze desgewenst gelijktijdig kunt opladen.

Bouwlamp op statief online bestellen

Heeft u een duurzame, energiezuinige bouwlamp nodig die hoger schijnt dan een led bouwlamp met grondstatief? Dan kunt u op led-bouwlamp.net verschillende soorten bouwlampen op statief online bestellen. We bezorgen deze bij u thuis. Het was dus nog nooit zo eenvoudig om een led bouwlamp op statief te bestellen. Ons aanbod is ruim en van zeer hoge kwaliteit. Bovendien gaan onze led bouwlampen heel lang mee. Ze hebben een levensduur van minimaal 45.000 branduren, waarmee u een stuk langer van een led bouwlamp profiteert dan van eerdere energiezuinige opties.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijker alternatief voor uw oude halogeen bouwlampen? De webshop van led-bouwlamp.net biedt u precies de lampen die u zoekt.