SMD led bouwlampen

SMD led bouwlampen zijn bouwlampen die uitgerust zijn met SMD ledchips. Hierbij zijn de ledlampen op een printplaat gesoldeerd, wat ook de afkorting SMD verklaart: “surface-mount device”, ofwel oppervlak-gemonteerd apparaat. Deze technologie wordt in verschillende industrieën gebruikt, maar bij ledverlichting is het door de jaren heen de standaard geworden. Voor bouwlampen is het natuurlijk wel belangrijk dat u een goede SMD bouwlamp bestelt. In dat geval kunnen wij u gerust stellen: al onze SMD led bouwlampen hebben een interne driver met een hoogwaardige powerfactor en zullen daardoor minimaal 40.000 branduren blijven werken. Dat is veel langer dan een halogeen bouwlamp en daarmee de beste keuze voor ondernemers in de bouw. Ook het energiebesparende karakter van SMD led bouwlampen is een groot voordeel: een SMD led bouwlamp verbruikt tot 90 procent minder stroom dan een halogeenlamp.

Enig resultaat

Weergeven 9 24 36

Led bouwlamp 100W zwart

59.95 incl. BTW
3 jaar garantie Waterdichte behuizing Vervanger voor 700 tot 1000 watt halogeen Lange levensduur >45.000 branduren
Opties selecteren

De voordelen van SMD led bouwlampen

Het lage energieverbruik levert op de lange termijn een enorme kostenbesparing op, maar er zijn nog veel meer redenen waarom de keuze voor een led bouwlamp de beste is. Daar zitten ook praktische redenen tussen. De warmteafvoer van SMD led bouwlampen zorgt er bijvoorbeeld voor dat u uw bouwlamp na het werk meteen kunt oppakken en niet hoeft te wachten tot deze afgekoeld is. Daarnaast is er bij ledlampen geen sprake van een opwarmtijd. Wanneer u uw SMD led bouwlamp aanzet, zal hij binnen een seconde op volledige lichtsterkte branden. Dat maakt SMD led bouwlampen uiterst geschikt om te gebruiken voor het verlichten van grote ruimtes of zelfs stadions. Als u ze daar lang laat branden, zal dit u veel minder kosten opleveren dan bij oudere led bouwlampen het geval was.

Energie- en kostenbesparend alternatief voor halogeen

Door het beperkte verbruik van SMD led bouwlampen heeft u een bouwlamp met een veel lager wattage nodig. In onze webshop zijn ze beschikbaar van 10 tot 200 watt. Een 10 watt SMD led bouwlamp is qua lichtsterkte al vergelijkbaar met een 50 tot 100 watt halogeen bouwlamp, terwijl de uitvoering van 200 watt met zijn lichtstroom van maar liefst 16000 lumen een halogeenlamp van 2000 watt kan vervangen. Ook als de lamp buiten moet komen te hangen: de verstelbare montagebeugel maakt het bevestigen eenvoudig en zijn gepoedercoate aluminium behuizing is compleet stof- en waterdicht (IP65). En dan heeft u ook nog de keuze uit warm wit licht en koud wit licht. De laatste wordt het meest verkocht, omdat die lichtkleur perfect is om uw werk te verlichten, maar de eerste is sfeervoller.

Online SMD led bouwlampen kopen

Op led-bouwlamp.net vindt u een ruim aanbod aan led werklampen en bouwlampen in alle soorten en maten. Hier kunt u online uw SMD led bouwlampen bestellen, maar ook andere types led bouwlampen, zoals COB led bouwlampen. Deze stonden voorheen bekend als professionele led bouwlampen. Wij leveren deze topkwaliteit bouwlampen bij u aan huis.