Led bouwlamp met sensor

Wanneer u gebruik maakt van een led bouwlamp met sensor verbruikt u niet meer stroom dan noodzakelijk. Naast het feit dat ledverlichting van zichzelf al heel energiezuinig is, gaat een led bouwlamp met sensor pas aan wanneer de bewegingsmelder iets opmerkt. Daarmee zijn sensor led bouwlampen goed te gebruiken om u te waarschuwen dat iemand uw huis of kantoorpand nadert, maar ook om ruimtes te verlichten waar niet continu mensen aanwezig zijn. In een ruimte waar niemand is zal een led schijnwerper met bewegingssensor na een tijdje vanzelf uit gaan. Onze led bouwlampen met sensor zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in uitvoeringen van 10 tot 50 watt. Door het lage energieverbruik van ledverlichting heeft u daar namelijk genoeg aan voor dezelfde hoeveelheid licht als een oude 1000 watt bouwlamp.

Enig resultaat

Weergeven 9 24 36

Sensor led bouwlamp 30 Watt koud wit

49.95 incl. BTW
Sensor instelbaar 1 meter snoer zonder stekker Zowel binnen als buiten te gebruiken Hoogwaardig aluminium
In winkelmand

Hoe werkt een led bouwlamp met sensor?

Een led bouwlamp met sensor is aan het gewenste oppervlak te bevestigen door middel van zijn montagebeugel. Deze leveren wij gewoon met de sensor led bouwlamp mee, zodat u bij levering meteen met de verlichting aan de slag kunt gaan. Ook zit bij iedere led bouwlamp met sensor een 3-aderig snoer zonder stekker van een meter, zodat de lamp en de sensor op het elektriciteitsnet aangesloten kunnen worden. Let bij de montage wel op hoe hoog u de led bouwlamp met sensor hangt, want dat heeft invloed op hoever de sensor beweging kan detecteren. Op een hoogte van 4 meter is die detectieafstand ongeveer 5 meter. Hangt u hem lager, dan wordt de afstand waarop beweging opgemerkt kan worden ook minder. Het maximale zichtbereik is ongeveer 12 meter. Overigens is op de sensor gemakkelijk in te stellen hoelang de lamp moet blijven branden en ook de lichtgevoeligheid is instelbaar.

Kan ik mijn led bouwlamp met sensor buiten gebruiken?

Omdat bouwlampen regelmatig buiten gebruikt worden, verkopen wij in onze webshop alleen led bouwlampen met een behuizing die volgens de codering IP-54 stofdicht en waterdicht is. Concreet houdt dit in dat deze led schijnwerpers tegen zo’n 10 liter water per minuut kunnen en dus zonder problemen in de stromende regen gehangen kunnen worden. U hoeft zich tijdens de natte maanden van het jaar dus geen zorgen te maken of de werking van uw led schijnwerper in gevaar komt. In onze webshop kunt u led bouwlampen met een bewegingssensor bestellen in twee verschillende lichtkleuren. Een ledlamp met een warme kleurtemperatuur van 3000 Kelvin wordt over het algemeen sfeervoller gevonden, maar om bij te werken is een led schijnwerper met een koude kleurtemperatuur van 4000 Kelvin prettiger.

Online led bouwlamp met sensor bestellen

Wilt u zeker weten dat de led bouwlamp met bewegingsmelder die u bestelt van de hoogst mogelijke kwaliteit is? Bestel uw sensor led bouwlamp dan in de webshop led-bouwlamp.net van Fifty Commerce. Dan profiteert u van onze uitgebreide productkennis en ons goede netwerk.