Nieuws

Informatie over rijbakverlichting

Regelmatig krijgen wij aanvragen voor het verlichten binnen en buiten rijbakken. Onze energiezuinige led bouwlampen zijn uiterst geschikt als rijbakverlichting. Voor het aanschaffen van de juiste bouwlamp is het belangrijk om te kijken naar de opstelling en het aantal palen rondom uw rijbak. Daarnaast is het van belang of er recreatief of professioneel gebruik wordt gemaakt van de rijbak. Wat betreft de lichtkleur adviseren wij altijd koud wit (4000 kelvin). Uit ervaring is deze neutraal witte lichtkleur de fijnste lichtkleur om onder te sporten / werken. De meest voorkomende afmetingen zijn rijbakken van 20×40 of 20×60. Zie onderstaand een aantal voorbeelden. Mocht u na het lezen van onderstaande informatie nog verdere vragen hebben, neem gerust contact met ons op via 0571 – 700510 of info@fifty-commerce.nl

Rijbak 20×40

Rijbakken met twee lichtmasten 20×40
Voor recreatief gebruik (dressuur) adviseren wij bij twee lichtmasten 2x een 150 watt SMD led bouwlamp toe te passen. 150 watt led vervangt ongeveer een 1500 watt halogeen bouwlamp. Klik hier voor meer productinformatie over de SMD led bouwlamp 150 watt.

Voor professioneel gebruik van de rijbak adviseren wij 2x 200W SMD led bouwlampen. De totale lumen output van deze twee led bouwlampen komt op 32.000 lumen, hiermee kunt u professionele rijsporten beoefenen in de namiddag / avond. Klik hier voor meer productinformatie over de SMD led bouwlamp 200 watt.

20 x 40, 2 lampen

Rijbakken met vier lichtmasten 20×40
De opstelling 20×40 met vier lichtmasten is het meest ideaal, omdat hierdoor het licht gelijkmatig over de rijbak wordt verdeeld.

Voor recreatief gebruik (dressuur) adviseren wij 4x 100W SMD led bouwlampen toe te passen. Klik hier voor meer productinformatie over de SMD led bouwlamp 100 watt.

Voor professioneel gebruik adviseren wij om 4x 150 watt SMD led bouwlampen toe te passen. Met een totale lumen output van 48.000 lumen heeft u ruim voldoende licht. Klik hier voor meer productinformatie over de SMD led bouwlamp 150 watt.

Rijbak 20×40 met vier lichtmasten

In de linker rijbak staan alle lichtmasten aan één zijde. Bij de rechter rijbak staan er twee palen evenwijdig tegenover elkaar.

20 x 40, 4 lampen

Rijbak 20×60

Rijbakken met met vier lichtmasten 20×60
Voor recreatief gebruik (dressuur) adviseren we bij vier lichtmasten 4x 150 watt led bouwlampen met SMD techniek toe te passen. 150 watt aan led vervangt ongeveer een halogeen bouwlamp van 1500 watt. Dit is een besparing van maarliefst 90%! Klik hier voor meer productinformatie over de 150 watt SMD led bouwlamp.

Bij professioneel gebruik van de rijbak adviseren wij om 4x 200 watt SMD led bouwlampen toe te passen. Hiermee heeft u een totale lumen output van 64.000 lumen. Dit is ruim voldoende om de gehele rijbak te voorzien van fel licht. Klik hier voor meer productinformatie over de 200 watt SMD led.

Rijbak 20×60 met vier lichtmasten aan één zijde. 

20 x 60, 4 lampen

Rijbakken met met zes lichtmasten 20×60

Voor recreatief gebruik (dressuur) adviseren we bij zes lichtmasten 6x 150 watt led bouwlampen met SMD techniek toe te passen. 150 watt aan led vervangt ongeveer een halogeen bouwlamp van 1500 watt. Dit is een besparing van maarliefst 90%! Klik hier voor meer productinformatie over de 150 watt SMD led bouwlamp.

Bij professioneel gebruik van de rijbak adviseren wij om 6x 200 watt SMD led bouwlampen toe te passen. Hiermee heeft u een totale lumen output van 96.000 lumen. Dit is ruim voldoende om de gehele rijbak te voorzien van fel licht. Klik hier voor meer productinformatie over de 200 watt SMD led.

Rijbak 20×60 met zes lichtmasten, hierbij zijn er drie palen evenwijdig tegenover elkaar geplaatst. 

20 x 60, 6 lampen
rijbakverlichting
Terug naar overzicht