Nieuws

Aug Op zoek naar verlichting tijdens het klussen? Lees hier waar u op moet letten!

Statieven voor elke toepassing
Led bouwlampen op statief zijn ideaal om in het donker verder te klussen. De kluslampen worden standaard geleverd met een 5 meter snoer en stekker en zijn leverbaar met een grond- of telescoopstatief. De led bouwlampen op grondstatief zijn er in de wattages 10, 20, 30, 50 en 100 watt.

De led bouwlampen op telescoopstatief zijn uitschuifbaar (hoogte van 95 cm tot 156), hierdoor kunt u gemakkelijk wanden of plafonds uitlichten. De led werklampen met telescoop statief zijn leverbaar in 30 en 50 watt.

Welke wattage moet ik kiezen?
Voor standaard klussen adviseren wij een led bouwlamp van 30 watt (vervangt 300W halogeenverlichting) of 50 watt (500W halogeenverlichting) toe te passen. Om kleinere objecten uit te lichten kunt u kiezen voor een 10W of 20W led kluslamp. De krachtige 100 watt variant wordt vaak gebruikt voor het uitlichten van grotere oppervlakken. Denk hierbij aan werkzaamheden in een grote tuin of grote woonkamer.  

Lichtkleur
Al onze led bouwlampen op statief hebben een koud witte lichtkleur. Dit is het meest prettige licht om bij te klussen.

Led bouwlampen op accu
Wenst u te klussen, maar is er geen vaste stroomaansluiting in de buurt? In dit geval zijn onze energiezuinige led bouwlampen met ingebouwde accu een ideale oplossing! De accu led kluslampen zijn tevens leverbaar met grondstatief en telescoopstatief. Zie hier ons uitgebreide assortiment accu bouwlampen

Led bouwlampen op grondstatief vindt u hier

Led bouwlampen op telescoopstatief vindt u hier

Kluslamp op grondstatief
Terug naar overzicht